American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


Medlemsmøte

Neste medlemsmøte blir tirsdag 11. april kl. 19.00. Vi vil få besøk av NKS (Norske Kvinners Sanitetsforening). De vil fortelle litt om sitt arbeid, og selge mairoser. Vi skal også foreta valg av et styremedlem, da dette ble utsatt fra årsmøtet. Jørn Wiik vil også orientere om hvordan medlemmene får tak i nye klubbklær. VELKOMMEN!!!

Styret ønsker alle medlemmene en riktig god påske!

LUNCHKAFÈ

Nok en vellykket Lunchkafè ble avviklet den 21. mars. Neste anledning til å prøve byens beste karbiser, blir tirsdag 18. april.

VÅRMØNSTRING

Årets vårmønstring finner sted søndag 30. april ved City Lade. Åpningstiden blir fra kl. 10.00 til 15.00. Pris kr 50,00 pr pers. Premiering: beste amcar, beste ikke amerikaner og beste mc. Åpent for alle 2 og 4 hjulinger. Premieutdeling blir ca kl. 14.00. VELKOMMEN!!!

TERMINLISTE FOR 2023

Du finner terminlista i menyen til venstre.

KLUBBKLÆR

Vi har nå fått nye t-skjorter for 50-års-jubileet for salg, i tillegg til et lite utvalg av gamle  klubbklær vi fortsatt på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.

Bistå ACC Trondheim neste gang du leverer inn «Lotto kupongen»

 Klubben har nå blitt godkjent av Norsk Tipping som Grasrotmottaker, og du kan dermed velge   American Car Club Trondheim som Grasrot-mottaker fra dine spill hos Norsk Tipping. Gå til dokumentsiden for mere informasjon om dette.