American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


Medlemsmøte

Neste medlemsmøte blir tirsdag 3. september kl. 19.00!  VELKOMMEN!

VÅRMØNSTRING

Vårmønstringa er over, og den ble meget vellykket. I menyen til venstre kan du lese en lengre reportasje fra mønstringa. Reportasjen er hentet fra Barbbala.fun.

HOT AUGUST NIGHTS 2024

Programmet for årets Hot August Nights begynner nå å ta form. Du finner programmet i menyen til venstre. Vi vil oppdatere med klokkeslett m. m. etter hvert.

"RINNANBILEN"

Rinnanbilen er nå fraktet til et lager ved Steinberget i Trondheim. Der står den trygt og i et temperert rom. Dette ble gjort pga. innaktivitet.

KLUBBKLÆR

Vi har nå fått inn et nytt parti med klubbklær. T-skjorter, pique-skjorter og hettejakker. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Vi tar også opp bestilling på ytterjakker. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på tlf. 952 37 303, og gjøre en avtale med han. Se bilder og priser under shopping i menyen til venstre

TERMINLISTE FOR 2024

Du finner terminlista i menyen til venstre.

Bistå ACC Trondheim neste gang du leverer inn «Lotto kupongen»

 Klubben har nå blitt godkjent av Norsk Tipping som Grasrotmottaker, og du kan dermed velge   American Car Club Trondheim som Grasrot-mottaker fra dine spill hos Norsk Tipping. Gå til dokumentsiden for mere informasjon om dette.