American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


MEDLEMSMØTE

Neste medlemsmøte blir tirsdag 4. desember kl. 20.00. Det blir premiere på filmen som ble tatt opp under Hot August Nights i august. Siste frist for påmelding til julebordet blir på dette møtet. Som vanlig på årets siste medlemsmøte serverer vi bløtkake. Velkommen til en hyggelig førjulskveld!

JULEBORD

Etter et opphold på 2 år prøver vi oss med et julebord igjen. Datoen for dette er lørdag 8. desember. Siste frist for påmelding til julebordet er på julemøtet, tirsdag 4. desember. Sett av denne datoen allerede nå. Nærmere info kommer....

LUNCHKAFÈ

Nok en vellykket Lunckkafè avviklet. Vi kommer tilbake med dato for neste karbisdag.

 

QUIZ - KVELD

Den første Quiz-kvelden ble avviklet den 13. november. Det møtte nok folk til at vi kunne stille med 5 lag. Vi tar sikte på å kunne arrangere en quiz-kveld til før jul, dato kommer vi tilbake til.


KLUBBKLÆR

Vi tar nå opp bestillinger på klær med klubbens logo. Utvalget av klær finner du i menyen til venstre under shopping. Hvis du ønsker flotte klær med klubbens logo påtrykt, så fyller du ut bestillingsskjema som du finner under dokumenter. Send dette så til shop@acctrondheim.no, eller ta kontakt med Jørn på telefon nr. 952 37 303.

HOT AUGUST NIGHTS 2018

Hot August Nights er over for denne gang. Til tross for at været ikke var helt på vår side i år, er vi godt fornøyd med oppmøtet av folk og biler. Bilder fra treffet kommer etter hvert.

LMK og AMCAR forener krefter i 2019 – Bli med på storfeiring av norsk kjøretøyhobby og åpningen av Norsk Kjøretøyhistorisk Museum på Lillehammer! Motorkonvoien vil foregå i tidsrommet 1. - 7. juni. Mer info kommer etter hvert.

Vi holder åpent klubblokale hver tirsdag. Alle er velkommen for en kopp kaffe og sosialt samvær.