American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


LUNCHKAFÈ

Tirsdag 22. januar er det klart for en ny lunchkafè. Vi serverer byens beste karbiser, Ta med venner og kom innom for  en hyggelig formiddagsprat i trivelige omgivelser. Åpningstiden er fra kl. 11.00 til 13.00.

MEDLEMSMØTE

Neste medlemsmøte blir tirsdag 5. februar kl. 20.00.

Alle bilinteresserte er velkomne.

QUIZ-KVELD

Nok en vellykket quiz-kveld er avviklet. Vi kommer tilbake til tidspunkt for neste Quiz-kveld.

MOTORKONVOIEN 2019

LMK og AMCAR forener krefter i 2019 – Bli med på storfeiring av norsk kjøretøyhobby og åpningen av Norsk Kjøretøyhistorisk Museum på Lillehammer! Motorkonvoien vil foregå i tidsrommet 1. - 7. juni. Mer info kommer etter hvert. Du finner flyeren for konvoien på dokumentsiden.

HOT AUGUST NIGHTS 2018

Hot August Nights er over for denne gang. Til tross for at været ikke var helt på vår side i år, er vi godt fornøyd med oppmøtet av folk og biler. Det ble gjort filmopptak under hele helgen, og dette ble til en film som du kan se ved å følge linken under:

https://www.facebook.com/acctrondheim/videos/2067698646784181/?t=11

KLUBBKLÆR

Vi tar nå opp bestillinger på klær med klubbens logo. Utvalget av klær finner du i menyen til venstre under shopping. Hvis du ønsker flotte klær med klubbens logo påtrykt, så fyller du ut bestillingsskjema som du finner under dokumenter. Send dette så til shop@acctrondheim.no, eller ta kontakt med Jørn på telefon nr. 952 37 303.

Vi holder åpent klubblokale hver tirsdag. Alle er velkommen for en kopp kaffe og sosialt samvær.