American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


VÅRMØNSTRING!

Velkommen til ACCT’s Street Meet Vårmønstring på City Lade søndag 5. mai 2024. Dette er Midt-Norges største mønstring for Amcar, entusiastkjøretøy og MC.

Åpningstider: 

Fra kl. 1000 til kl. 1500 - Innkjøring fra begge sider av City Lade

Inngangsbilletter: 

Kr 100,00  per bil

Sted:

City Lade og er et utendørstreff - Pluss 600 plasser i oppvarmet parkeringshus.

Velkommen!

Medlemsmøte

Neste medlemsmøte blir tirsdag 7. mai 2024, kl. 19.00! NB! NB! DETTE MØTET BLIR HOLDT HOS RIIS BILGLASS PÅ ROSTEN! VELKOMMEN!

LUNCHKAFÈ

Neste Lunchkafè blir tirsdag 14. mai 2024. Vanlige åpningstider.

VELKOMMEN!

LADIES CRUISE

Klubben arrangerer Ladies Cruise / Fun Run lørdag 1. juni kl. 11.00. Vi kommer med nærmere info senere. VELKOMMEN!

STREET LEGAL

AVLYST!!!!!

HOT AUGUST NIGHTS 2024

Programmet for årets Hot August Nights begynner nå å ta form. Du finner programmet i menyen til venstre. Vi vil oppdatere med klokkeslett m. m. etter hvert.

"RINNANBILEN"

Rinnanbilen er nå fraktet til et lager ved Steinberget i Trondheim. Der står den trygt og i et temperert rom. Dette ble gjort pga. innaktivitet.

KLUBBKLÆR

Vi har nå fått inn et nytt parti med klubbklær. T-skjorter, pique-skjorter og hettejakker. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Vi tar også opp bestilling på ytterjakker. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på tlf. 952 37 303, og gjøre en avtale med han. Se bilder og priser under shopping i menyen til venstre

TERMINLISTE FOR 2024

Du finner terminlista i menyen til venstre.

Bistå ACC Trondheim neste gang du leverer inn «Lotto kupongen»

 Klubben har nå blitt godkjent av Norsk Tipping som Grasrotmottaker, og du kan dermed velge   American Car Club Trondheim som Grasrot-mottaker fra dine spill hos Norsk Tipping. Gå til dokumentsiden for mere informasjon om dette.