American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


På grunn av oppblomstringen av coronasmitten har styret i klubben bestemt at vi avlyser all aktivitet i klubben en tid fremover. Det betyr også at klubblokalet vil være stengt, i hvertfall til nyttår. Men vi holder døren på gløtt for gløggkvelden, tirsdag 22. desember. Videre informasjon kommer etter hvert.

 

TERMINLISTE FOR 2021

Etter Midt-Norsk Forum begynner lista over neste års arrangementer å ta form. Du finner terminlista i menyen til venstre.

HOT AUGUST NIGHTS 2020

Mange av bildene som ble tatt  under cruisinga på HAN-helga, kan du se i bildealbumet.


4. JULI

Noen bilder fra 4. juligrillinga er lagt inn i bildealbumet.

KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.