Samarbeidspartnere: 

 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRMØNSTRING

American Car Club Trondheim (ACCT) Feirer starten på sesongen på City Lade.

Søndag ble nok en spennende uke med motorarrangementer avsluttet, og denne gangen var det American Car Club Trondheim (ACCT) som trakk oppmerksomheten til City Lade. Med værgudene på sin side og en imponerende deltakelse, antyder starten på motorsesongen 2024 en lovende tid for motorinteresserte i hele Trøndelag.

City Lade viste seg å være den ideelle arenaen for ACCTs treff denne søndagen. Anlegget, et resultat av et imponerende samarbeid mellom klubben og anleggseieren, fremsto som en oase for entusiastiske biltilskuere. Den praktiske muligheten til å trekke bilene under tak om være tilsier det, vi har opplevd Trøndersk sommersnø før, og det brede utvalget av spisesteder som var åpne, gjorde opplevelsen både visuelt imponerende og kulinarisk tilfredsstillende.

Sirka 250 biler glitret og strålte i Trøndersolen denne dagen, og selv om arrangørene ikke kunne gi nøyaktige tall på antall besøkende, var stemningen i luften udiskutabelt fantastisk. Arrangørene beskrev oppmøtet som "meget godt", og det var tydelig å se gleden blant folk i alle aldre, fra de som kom i barnevogner til de som bar barn på skuldrene var det smil fra øre til øre.

En av de mest gledelige aspektene ved treffet var mangfoldet av biler som ble ønsket velkommen. ACCT, selv om de var vertskap, åpnet dørene for en rekke entusiastbiler, som Hr. Munkhaugs Saab fra Stjørdal, som strålte blant de mer tradisjonelle amerikanske kjøretøyene. Denne inkluderende holdningen reflekterer den moderne tilnærmingen til bilmiljøet i Trondheim, som feirer mangfoldet og unikheten til hver eneste bil.

ACCT, som holder til på Ranheim i Trondheim, har vært en viktig aktør i å skape et inkluderende og støttende miljø for bilentusiaster. Klubben fungerer ikke bare som et samlingspunkt for likemenn, men gir også tilbake til lokalsamfunnet gjennom arrangementer som eldrekjøring, noe som lar eldre på sykehjem gjenoppleve sine ungdomsminner gjennom nostalgiske bilturer.

På Ranheim, nærmere bestemt på Prestmovegen 1E, er ACCTs hovedkvarter et samlingspunkt for varme måltider å bil prat, arrangementer og en generell hengivenhet til å bevare bilhistorien som en del av Trondheims kulturarv. Klubben har etablert seg som en viktig brikke i Trondheims bilkultur, og deres engasjement for å støtte lokale arrangementer og tiltak understreker deres dedikasjon til lokalsamfunnet.

Alt i alt var ACCTs treff på City Lade en suksess på alle måter. Med en imponerende oppslutning, mangfoldig utstilling og en følelse av fellesskap, har arrangementet satt standarden for hva man kan forvente seg av motorsesongen 2024 i Trøndelag. Med en varm velkomst og et bredt smil, har ACCT vist at lidenskapen for biler fortsetter å skinne sterkt i Trøndelag.