Samarbeidspartnere: 

 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


DETTE BLIR EN NOKSÅ ANNERLEDES PÅSKE FOR DE FLESTE. MEN TIL TROSS FOR DETTE, ØNSKER STYRET I ACCT ALLE MEDLEMMER OG DERES FAMILIER EN RIKTIG GOD PÅSKE! TA GODT VARE PÅ HVERANDRE!

Coronavirus

Arrangementet på E. C. Dahls Arena 2. mai er avlyst. Klubblokalet er også stengt i tiden fremover. Dvs. at tirsdagskveldene og Lunchkafèen er avlyst inntil videre. Følg med her fremover for videre informasjon om når vi tar opp aktiviteten igjen.

Norges Bilsport Forbund informerer:

Norgesmesterskap i Street Legal 2020

Vi forsøker med et helt nytt konsept for NM i street legal for 2020. Street legal er en konkurranse med et veldig godt sosialt miljø og profil. I 2020 er det approbert mange løp og vi ønsker alle arrangører hjertelig lykke til med sine arrangement. For å kunne delta i årets NM i street legal så må man ha kjørt 1 av kvalifiseringsløpene og blitt blant de 8 beste.  NM avgjøres på ACC Trondheims Hot August Night den 08.08.2020. Vi satser på sol, masse folk, elva full av båter og toppet med hurtigruta på vei inn.

NM Kval 1: 02.05.2020 Jæren Dragraceklubb (Alt. dato 10/7)

NM Kval 2: 23.05.2020 Bergen Amcar Club

NM Kval 3: 13.06.2020 Artic Raceway Dragraceklubb

NM Kval 4: 04.07.2020 Norsk Dragraceing Gardermoen

NM Finale 08.08.2020 ACC Trondheim, Hot August Night


KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.