Samarbeidspartnere: 

 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


VI STARTER OPP IGJEN!

Styret har vedtatt å starte forsiktig opp igjen! Det er viktig at smittevernreglene følges, dvs maks 50 personer tilstede og minst 1 meter mellom hver person!! Vi håper at alle kjøp på klubblokalet gjøres med VIPPS! (Kontanter er en nødløsning!) Sittegruppen vil bli avstengt inntil videre! Vi håper å få til en Quizkveld tirsdag 2. juni. Dette er ikke helt klart enda. Styret ønsker alle velkommen tilbake etter en lang periode uten arrangement!

SIKKERHETSSJEKK

Dekkmann tilbyr alle AMCAR-medlemmer gratis sikkerhetssjekk av sine biler torsdag 28. mai. bruk denne lenken for timebestilling: https://www.dekkmann.no/medlemsfordeler/amcar_medlem/amcar_sikkerhetssjekk_dekkmann.html

KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.