Samarbeidspartnere: 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


HOT AUGUST NIGHTS 2019

 Sommeren er her og Hot August Nights nærmer seg. Sett av helga 8. til 11. august og kom til Midt-Norges største biltreff i Trønder-hovedstaden. Tilleggsreglene for lørdagens Street Legal, plakaten for treffet, kart og program for nedlasting, finner du nå på dokumentsiden.

Det vil komme fortløpende informasjon om helga i menyen til venstre, etter hvert.

 

https://www.facebook.com/acctrondheim/videos/2067698646784181/?t=11

VÅRSLIPP

I år arrangerte vi en lettere utgave av vårmønstringa, og kalte det vårslipp. Vi fikk et fantastisk fint vårvær, og folk koste seg i vårsola. Samtidig arrangerte vi et rebusløp. 18 lag meldte seg på og 16 av disse fullførte. Resultatliste og bilder vil komme i menyen til venstre.

MOTORKONVOIEN PÅ LADE ARENA

 

Se bilder fra onsdag 5. juni da motorkonvoien stoppet på Lade Arena i Trondheim, i bildealbummet.

 

MEDLEMSMØTE

Neste medlemsmøte blir tirsdag 3. september kl. 20.00.


KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.

Vi holder åpent klubblokale hver tirsdag. Alle er velkommen for en kopp kaffe og sosialt samvær.