Samarbeidspartnere: 


  

 

 

 

 

 

           

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


REBUSLØP / TAKKEFEST

Klubben arrangerer Fun Run og høstfest lørdag 29. september. Oppmøte for rebusløpet er kl. 11.00 på klubbhuset, med start kl. 12.00. Påmelding til festen senest tirsdag 25. september! Dette er en påskjønnelse for de som tok vakter under Hot August Nights. Prisen for andre er kr. 250,00 pr pers, og inkluderer mat og drikke til maten. Velkommen!!

MEDLEMSMØTE

Neste medlemsmøte blir tirsdag 2. oktober kl.20.00. 

HOT AUGUST NIGHTS 2018

Hot August Nights er over for denne gang. Til tross for at været ikke var helt på vår side i år, er vi godt fornøyd med oppmøtet av folk og biler. Bilder fra treffet kommer etter hvert.

JULEBORD

Etter et opphold på 2 år prøver vi oss med et julebord igjen. Datoen for dette er lørdag 8. desember. Påmelding til julebordet er på julemøtet, tirsdag 4. desember. Sett av denne datoen allerede nå. Nærmere info kommer....

Vi holder åpent klubblokale hver tirsdag. Alle er velkommen for en kopp kaffe og sosialt samvær.