Samarbeidspartnere: 

 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


CRUISING SØNDAG 20. JUNI.

Litt rolig for tiden i Amcar miljøet men søndag 20.JUNI satser vi på en trivelig søndagscruising fra Ranheim til Orkanger. Avreise fra klubbhuset kl.12.00, deretter til Sandmoen med ankomst ca kl 12.20. De som ønsker det kan møte opp på Sandmoen kl.12. 15. Avreise fra Sandmoen kl.12.30. Vi kjører Gammelveien mot Orkanger hvor vi tar en kaffe og en matbit på en kafé. Ved ankomst Orkanger avsluttes fellescruisingen. Håper på godt vær og godt oppmøte. Husk fortsatt coronareglene og munnbind.

STREET LEGAL!

Vi gjør et nytt forsøk på å arrangere Street Legal på Verdal den 21. august. Se nærmere info på dokumentsiden!

TIRSDAGSÅPENT

Klubblokalet vil holde stengt til over sommeren. Vi tar sikte på å åpne igjen i slutten av august. Vi oppfordrer i stedet medlemmene til å bruke bilen sin mye i sommer. Tirsdagskveldene kan man f. eks. bruke til å kjøre til sentrum, kanskje treffer man likesinnede der.  Ny informasjon vil komme etter hvert.

Bistå ACC Trondheim neste gang du leverer inn «Lotto kupongen»

 Klubben har nå blitt godkjent av Norsk Tipping som Grasrotmottaker, og du kan dermed velge   American Car Club Trondheim som Grasrot-mottaker fra dine spill hos Norsk Tipping. Gå til dokumentsiden for mere informasjon om dette.

TERMINLISTE FOR 2021

Lista over årets arrangementer begynner å ta form. Vi tar forbehold om endringer i forbindelse med coronapandemien. Du finner terminlista i menyen til venstre.

HOT AUGUST NIGHTS 2020

Mange av bildene som ble tatt  under cruisinga på HAN-helga, kan du se i bildealbumet.


4. JULI

Noen bilder fra 4. juligrillinga er lagt inn i bildealbumet.

KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.