Samarbeidspartnere: 

 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


Medlemsmøte

Neste medlemsmøte blir tirsdag 6. juni, kl. 19.00.  

VELKOMMEN!!!

VÅRMØNSTRING!

Vårmønstringa blir søndag 11. juni, kl. 10.00 - 15.00, på City Lade!!

LUNCHKAFÈ

Nok en vellykket Lunchkafè ble avviklet på tirsdag 30. mai med mange fornøyde gjester. Vi kommer tilbake med ny Lunchkafè til høsten. Tidspunkt blir offentliggjort i løpet av sommeren. Inntil da håper vi at alle får en fin sommer, med forhåpentlig noen fine og varme dager.

"RINNANBILEN"

Som de fleste har fått med seg, så har en del klubbmedlemmer, over flere år, stått på for å få restaurert svartemarja eller Rinnanbilen, som den også er blitt kalt. Nå er de kommet i litt pengemangel, som gjør at arbeidet har stoppet litt opp. De håper at klubbens medlemmer kan bistå med litt støtte, slik at arbeidet kan fortsette. Bidrag kan gis til klubbens Vippsnummer: 120663. Se mer informasjon om bilen og restaureringsarbeidet i menyen til venstre. På forhånd takk!

KLUBBKLÆR

Vi har nå fått inn et nytt parti med klubbklær. T-skjorter, pique-skjorter og hettejakker. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Vi tar også opp bestilling på ytterjakker. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på tlf. 952 37 303, og gjøre en avtale med han. Se bilder og priser under shopping i menyen til venstre

TERMINLISTE FOR 2023

Du finner terminlista i menyen til venstre.

Bistå ACC Trondheim neste gang du leverer inn «Lotto kupongen»

 Klubben har nå blitt godkjent av Norsk Tipping som Grasrotmottaker, og du kan dermed velge   American Car Club Trondheim som Grasrot-mottaker fra dine spill hos Norsk Tipping. Gå til dokumentsiden for mere informasjon om dette.