Samarbeidspartnere: 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


ÅRETS ILDSJEL

Kevin Rosvold ble på medlemsmøtet den 3. september tildelt prisen for årets ildsjel. Gratulerer med prisen.

LUNCHKAFÈ

Neste lunchkafè blir tirsdag 15. oktober! Da blir det anledning til å få servert byens beste "karbis". Alle er velkommen mellom kl. 11.00 og 13.00!

 

MEDLEMSMØTE

Neste medlemsmøte blir tirsdag 1. oktober kl. 20.00.


HOT AUGUST NIGHTS 2019

 Årets Hot August Nights er over. Treffet ble en kjempesuksess, og styret i American Car Club Trondheim vil takke alle som var med og jobbet hele helga, for at dette skulle bli en slik fantastisk helg. Været var også på vår side hele helga. Bilder kommer.......

 

https://www.facebook.com/acctrondheim/videos/2067698646784181/?t=11

VÅRSLIPP

I år arrangerte vi en lettere utgave av vårmønstringa, og kalte det vårslipp. Vi fikk et fantastisk fint vårvær, og folk koste seg i vårsola. Samtidig arrangerte vi et rebusløp. 18 lag meldte seg på og 16 av disse fullførte. Resultatliste og bilder vil komme i menyen til venstre.

MOTORKONVOIEN PÅ LADE ARENA

 

Se bilder fra onsdag 5. juni da motorkonvoien stoppet på Lade Arena i Trondheim, i bildealbummet.

KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.

Vi holder åpent klubblokale hver tirsdag. Alle er velkommen for en kopp kaffe og sosialt samvær.