Samarbeidspartnere: 

 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


NBF - kurs for funksjonærlisenser

NBF kommer til Trondheim i februar for å holde kurs for funksjonærer til Street Legal. Se nærmere info på dokumentsiden!

LUNCHKAFÈ

Neste Lunchkafè blir tirsdag 12. oktober! Åpningstiden blir den samme som før, kl. 11.00 til kl. 13.00! Velkommen til en hyggelig formiddagsprat og byens beste karbiser. Hilsen Lunchgjengen.

HOT AUGUST NIGHTS 2022

Dette er plakaten for Hot August Nights 2022. Trondheimsklubben er 50 år neste år, og dette vil vi markere med et gigantisk treff som vil strekke seg over en hel uke. Program og nærmere info kommer etter hvert.

TIRSDAGSÅPENT

Etter at klubblokalet har vært coronastengt over en lang periode, har vi nå åpent klubblokale hver tirsdag fra kl. 19.00. Velkommen til en hyggelig bilprat over en kopp kaffe.

Bistå ACC Trondheim neste gang du leverer inn «Lotto kupongen»

 Klubben har nå blitt godkjent av Norsk Tipping som Grasrotmottaker, og du kan dermed velge   American Car Club Trondheim som Grasrot-mottaker fra dine spill hos Norsk Tipping. Gå til dokumentsiden for mere informasjon om dette.

TERMINLISTE FOR 2021 / 2022

Du finner terminlista i menyen til venstre.

KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.