Samarbeidspartnere: 

 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


HOT AUGUST NIGHTS 2021

På grunn av Covid-19, vil årets Hot August Nights bli et veldig nedskalert arrangement, men det kan være en forsmak på hva som kommer i 2022, for da er ACCT 50 år. Dette vil vi markere med et gedigent treff som strekker seg over 7 dager. I år vil vi fortsatt ha et tredagers treff, men hovedfokuset vil være at deltakerne bruker bilene sine i de cruisingene vi legger opp til. Det vil bli et merkebiltreff på lørdag, men utstillingen på City Syd blir avlyst. Men vi vil bruke City Syd som utgangspunkt for cruisinger. Se nærmere info og program på siden for Hot August Nights.

STREET LEGAL!

Vi gjør et nytt forsøk på å arrangere Street Legal på Verdal den 21. august. Se nærmere info på dokumentsiden!

HOT AUGUST NIGHTS 2022

Dette er plakaten for Hot August Nights 2022. Trondheimskluibben er 50 år neste år, og dette vil vi markere med et gigantisk treff som vil strekke seg over en hel uke. Program og nærmere info kommer etter hvert.

LUNCHKAFÈ

Det ble en vellykket restart av Lunchkafèen de 29. juni med ca 25 gjester. Vi vil komme tilbake med dato for nest karbisdag når sommeren er over!

TIRSDAGSÅPENT

Klubblokalet vil holde stengt til over sommeren. Vi tar sikte på å åpne igjen i slutten av august. Vi oppfordrer i stedet medlemmene til å bruke bilen sin mye i sommer. Tirsdagskveldene kan man f. eks. bruke til å kjøre til sentrum, kanskje treffer man likesinnede der.  Ny informasjon vil komme etter hvert.

Bistå ACC Trondheim neste gang du leverer inn «Lotto kupongen»

 Klubben har nå blitt godkjent av Norsk Tipping som Grasrotmottaker, og du kan dermed velge   American Car Club Trondheim som Grasrot-mottaker fra dine spill hos Norsk Tipping. Gå til dokumentsiden for mere informasjon om dette.

TERMINLISTE FOR 2021

Lista over årets arrangementer begynner å ta form. Vi tar forbehold om endringer i forbindelse med coronapandemien. Du finner terminlista i menyen til venstre.

KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.