Samarbeidspartnere: 


 

 

           

  

 

 

 

 

 

 

 

 

American Car Club Trondheim

Dette er klubben for alle som har forkjærlighet for bil og bilhobby, og kanskje spesielt de som liker amerikanske biler. Vi har medlemmer i alle aldre, og alle er like velkomne. Gjennomsnittsalderen på medlemmene blir stadig høyere, så ungdommen er spesielt velkomne. Vi har medlemmer som driver med alle former for bilhobby, bl. a. klassiske biler, dragracing og vanlige bruksbiler. Klubben arrangerer bl. a. vårmønstringer, 4. juli-grilling, cruisinger og Hot August Nights. ACCT er også eier av eget klubbhus på Ranheim i Trondheim.


JULEBORD

ACCT inviterer deg med følge til julebord på klubblokalet lørdag 7. desember kl. 19.00. Vi serverer julemat og koldtbord fra To Kokker, pris med en drikke er 250,-. Påmelding på SMS til Jørn Wiik, tlf. 952 37 303 eller Asle Nordtømme, tlf. 911 74 652. Liste ligger også på klubben, så det er mulig å skrive seg på der på tirsdager. Påmeldingsfrist er  jule/bløtkakemøtet tirsdag 3. desember. VELKOMMEN!!! 😊

 

MEDLEMSMØTE

Neste medlemsmøte blir tirsdag 3. desember kl. 20.00. Da blir det som vanlig kakeservering!


LUNCHKAFÈ

Neste Lunchkafè blir tirsdag 10. desember. Den faste menyen, blir byttet ut med en juletilpasset meny. Velkommen til en hyggelig førjulsstund med god mat! Tidspunktet blir som vanlig kl. 11.00 - 13.00.

VIDEO FRA HOT AUGUST NIGHTS 2018

Videoen fra Hot August Nights i 2018 er nå tilgjengelig for bestilling. Ta kontakt med Arvid for bestilling på tlf 47 90 92 23, eller arvid@acctrondheim.no. Prisen er kr. 50.00. DVDèn inneholder også promofilmen for klubben!

KLUBBKLÆR

Vi har et lite utvalg av klubbklær på lager. Disse blir lagt frem for demonstrasjon og salg i forbindelse med medlemsmøtene. Det er også mulig å ta kontakt med Jørn på telefonnr. 952 37 303, og gjøre en avtale med han.

AMCAR har laget en guide for vinterlagring av hobbybilen. Du finner denne guiden på dokumentsiden!

Vi holder åpent klubblokale hver tirsdag. Alle er velkommen for en kopp kaffe og sosialt samvær.